Bolig

Godkendelse af købsaftaler med tilstandsrapport, udarbejdelse af skøde, pantebreve og andre dokumenter

Det er en stor beslutning at købe og sælge hus. Alt skal være gennemtænkt, så kostbare fejltagelser undgås.

Vi følger dig hele vejen igennem bolighandlen lige fra gennemgang og godkendelse af købsaftalen og de til aftalen knyttede dokumenter, herunder tilstandsrapport og forsikringstilbud, energimærke, tingbogsattest med oplysninger om lån og servitutter, oplysningeer fra kommunen og amtet om eventuel forurening, og BBR-ejermeddelelse.

Vi sørger også for udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse og foretager alle de ekspeditioner, der er nødvendige for, at du som køber eller sælger kommer trygt og sikkert gennem handlen.

Samejekontrakt

Køber i hus sammen uden at være gift kan en samejekontrakt, for det meste i kombination med et testamente, være en rigtig god ide.

Erfaringen siger nemlig, at det er nemt at blive enige om, hvad der skal ske med huset i en "skilsmissesituation" så længe alt stadig er fryd og gammen, mens det omvendt er svært at blive enige om ret meget, når først samlivet er begyndt at gå skævt. Her kan en samejekontrakt om huset afbøde de værste virkninger af, at man ikke er gift, for alle de regler der gælder om bodeling og løsning af andre konflikter ved opløsningen af et ægteskab gælder ikke for papirløst samlevende.

Vi rådgiver om mulighederne og udarbejder den nødvendige aftale.

Top